Infrastruktúra

Éljen a lehetőséggel!

Közüzemi csatlakozás

A Kereskedelmi és Ipari Parkban minden közüzemi csatlakozás biztosított. Gázüzemű berendezések estén külön gázórák biztosítják a bérlőknek az egyedi gázfogyasztás mérésének lehetőségét ahol a fogyasztónak egyénileg is lehetősége van a gázművekkel szolgáltatási szerződést kötni.

Ivóvíz szolgáltatás és csatornaszolgáltatás esetén minden vizesblokkhoz/fogyasztási helyhez vízszolgáltatási almérőt biztosítunk, így közvetített szolgáltatásként az elfogyasztott víz mennyisége után kell megfizetni a víz és csatorna díjat. 

A park elektromos ellátása a park területén található transzformátor állomásról biztosított, ahonnan a saját üzemeltetésű trafóházból kiinduló nagyfeszültségű gerincvezetékekről igény szerinti elektromos ellátást tudunk biztosítani minden bérlőnk számára külön megállapodás alapján, rövid határidővel. A park teljes elektromos igényét a területen található naperőműnek köszönhetően „zöld energiából” képes visszatáplálni az elektromos hálózatba, ezzel is csökkentve a betelepült vállalkozások illetve itt előállított termékek „karbon lábnyomát”. 

Internet csatlakozási igény esetén több szolgáltató közül is választhatnak a vállalkozások. 

Közúti csatlakozás

A közúti csatlakozás közvetlenül Szeged egyik legforgalmasabb autópálya bevezető sugárútjáról nyílik, így a teherforgalom a város elkerülésével gyorsan eléri az autópályát.

Tömegközlekedés szempontjából nyugodtan kijelenthetjük a Kálvária sugárúti Kereskedelmi és Ipari Park elhelyezkedésének és villamosvonalhoz való csatlakozásának köszönhetően megelőzi a Szegeden található ipari parkokat, így a dolgozók gyorsan és kényelmesen tudnak munkába járni.

KIP partnerkártya program

A vállalkozások és dolgozóik kényelmét tovább növeli, hogy a KIP Partner Kártyának köszönhetően kedvezménnyel vásárolhatnak a parkban található élelmiszer és vegyi áru illetve zöldség-gyümölcskereskedelmi egységekben.

 

Scroll to Top