Rólunk

Az ipari parkról

Nyugati oldalról a Szeged-Hódmezővásárhely- Békéscsaba vasútvonal határolja, melyről közvetlen vasúti csatlakozással, vasúti portával is rendelkezik a park.

Déli oldalról az autópálya egyik szegedi bevezető útjára, a Kálvária sugárútra nyílik a Fő teherbejárat. Itt található közvetlenül a teherporta mellett a villamos és a buszmegálló, mely tömegközlekedéssel is könnyű elérhetőséget biztosít a dolgozóknak és a vásárlóknak egyaránt.

Keleti oldalról a Textilgyári útra nyílik a Szeged belvárosa felé néző kétszintes, több mint 3000 m2-es irodaház.

A park saját transzformátor állomással rendelkezik, és 2019-ben átadásra került az egyik 10.000 m2-es raktárcsarnok tetejére telepített 500 kW-os naperőmű is, így elmondható, hogy a park teljes villamosenergia igényét képes „zöld energiából” visszatáplálni az elektromos hálózatba. Ez is egy fontos lépés volt a tulajdonos számára a fenntartható, környezettudatos jövőhöz vezető úton.

Célunk az infrastruktúra folyamatos fejlesztése, a betelepülő, telephellyel rendelkező vállalkozások minél jobb kiszolgálása, így a néhány négyzetméteres iratraktározástól kezdve a több ezer négyzetméteres bérraktározáson túl, a teher és személy emelő gépek, földmunkagépek bérbeadásával is állunk megbízóink rendelkezésére.

Keressen minket bizalommal e-mailen vagy akár telefonon is!

Scroll to Top